Logo

Villkor för Användning av keko.se

Välkommen till keko.se! Dessa villkor reglerar din användning av vår webbplats och tjänster, så vänligen läs dem noggrant.

  1. Acceptans av Villkoren Genom att använda keko.se godkänner du att följa dessa villkor. Om du inte samtycker till dessa villkor, vänligen avstå från att använda vår tjänst.

  2. Ålderskrav Du måste vara minst 16 år gammal för att använda keko.se. Om du är under 16 år, vänligen avstå från att använda vår tjänst.

  3. Användarregistrering För att få full åtkomst till keko.se, måste du registrera dig som användare och skapa ett konto. Du ansvarar för att tillhandahålla korrekt och aktuell information under registreringsprocessen.

  4. Användaransvar Du ansvarar för allt innehåll som du publicerar eller delar på keko.se. Det är inte tillåtet att publicera innehåll som är olagligt, vulgärt, hotande, kränkande, trakasserande eller på annat sätt stötande.

  5. Integritet och Säkerhet Vi värnar om din integritet och tar säkerheten på allvar. Genom att använda vår tjänst godkänner du vår integritetspolicy och våra säkerhetsåtgärder.

  6. Innehållslicenser Genom att publicera innehåll på keko.se ger du oss en icke-exklusiv licens att använda, kopiera, anpassa, distribuera och visa ditt innehåll i samband med vår tjänst.

  7. Immateriella Rättigheter Allt innehåll som publiceras på keko.se, inklusive men inte begränsat till text, bilder, videor och ljud, är skyddat av upphovsrätten. Du får inte använda, kopiera eller distribuera innehåll från vår tjänst utan tillstånd.

  8. Ansvarsfriskrivning Vi strävar efter att tillhandahålla korrekt och aktuell information på keko.se, men vi kan inte garantera dess noggrannhet eller fullständighet. Vi ansvarar inte för skador som uppstår till följd av användningen av vår tjänst.

  9. Ändringar i Villkoren Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra dessa villkor. Eventuella ändringar kommer att publiceras på keko.se, och din fortsatta användning av tjänsten efter sådana ändringar utgör ditt godkännande av de reviderade villkoren.

  10. Kontakta oss Om du har frågor eller kommentarer angående dessa villkor, vänligen kontakta oss på admin@keko.se.

Genom att använda keko.se bekräftar du att du har läst och förstått dessa villkor och samtycker till att vara bunden av dem.

Tack för att du använder KEKO!