Logo

Vanliga Frågor och Svar (FAQ) - keko.se

1. Vad är keko.se? Keko.se är en mötesplats där du kan dela dina äventyr och hålla kontakten med vänner. Det är en plats för att skapa, utforska och dela livsupplevelser online.

2. Hur skapar jag ett konto på keko.se? För att skapa ett konto på keko.se, klicka på "Bli medlem" och följ anvisningarna för att fylla i nödvändig information. 

3. Är det gratis att använda keko.se? Ja, det är helt gratis att använda keko.se. Vi erbjuder alla funktioner utan kostnad för alla våra användare. 

4. Kan jag ansluta med vänner på keko.se? Absolut! Du kan ansluta med vänner genom att söka efter deras användarnamn.

5. Hur kan jag dela mina äventyr på keko.se? För att dela dina äventyr på keko.se, klicka på "Publicera" och följ anvisningarna för att skapa ett nytt inlägg. Du kan inkludera text, bilder, videor och annat innehåll för att berätta din historia.

6. Finns det några riktlinjer för innehåll på keko.se? Ja, vi har riktlinjer för acceptabelt innehåll på keko.se. Vi uppmuntrar till respektfull interaktion och förbehåller oss rätten att ta bort innehåll som bryter mot våra riktlinjer.

7. Hur kan jag rapportera olämpligt innehåll på keko.se? Om du stöter på olämpligt innehåll på keko.se, använd rapporteringsfunktionen eller kontakta vårt supportteam direkt. Vi tar alla rapporter på allvar och vidtar lämpliga åtgärder.

8. Hur kan jag kontakta keko.se supportteam? Om du har ytterligare frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta vårt supportteam via admin@keko.se.

9. Är min personliga information säker på keko.se? Vi vidtar åtgärder för att skydda din personliga information och integritet på keko.se. Vi delar inte din information med tredje parter utan ditt samtycke och följer strikta säkerhetsprotokoll för att skydda dina data.

Har du fler frågor? Tveka inte att kontakta oss!