Om mig

Jag heter Kerim, och jag utforskar världen från en unik synvinkel som drönarpilot, passionerad fotograf och engagerad filmskapare.

Min fascination för drönarflygning föddes ur önskan att komma närmare himlen och se jorden från en helt ny vinkel. Genom mina drönarfilmer och flygningar har jag möjlighet att föra betraktaren högre upp i skyn, vilket ger en känsla av att sväva fritt över landskap och platser som tidigare var otillgängliga.

För mig är kameran en förlängning av mitt öga och min kreativa själ. Att vara både fotograf och filmskapare innebär att jag kan fånga ögonblicken i stillbild och rörlig form, och berätta djupare berättelser med varje skott. Jag strävar efter att hitta det perfekta ljuset, de mest intressanta vinklarna och de små detaljerna som ger mina bilder och filmer liv.

Min drönare är min trogna följeslagare när jag ger mig ut på äventyr. Jag har upptäckt att det inte bara handlar om att flyga högt och lågt, utan om att kunna förmedla känslor och upplevelser genom mina bilder och filmer. Varje resa genom luften är en möjlighet att skapa konst och dela min passion med andra.

Här på bloggen delar jag med mig av mina drönarfilmer, fotografiska verk och filmprojekt. Jag ger dig insikt i min kreativa process, mina bästa tips för drönarflygning och fotografering samt de berättelser som ligger bakom mina äventyr. Jag hoppas kunna inspirera dig att utforska världen på ett nytt sätt och att du, precis som jag, finner skönheten i att kombinera flygning, fotografi och film till en sammanhängande konstform.

Tack för att du är en del av denna resa. Om du har frågor, kommentarer eller vill dela dina egna upplevelser, tveka inte att höra av dig.

Flyg fritt och skapa med passion,

Kerim