Juli 1, 2023 3 minuter läsning Admin

Välkommen!

Då är bloggen klar! Detta får bli mitt första inlägg.

Hej där och välkommen till Keko.se! Jag är Kerim, och jag är otroligt glad över att dela med mig av min passion för drönarfilmning och fotografi med dig. Här på min blogg kommer jag att ta dig med på en visuell resa genom himlen och över landskap, städer och platser som har fångat mitt hjärta.

En Kreativ Resa: Som långvarig drönarpilot och hängiven fotograf har jag spenderat många timmar både i luften och på marken, alltid på jakt efter den perfekta bilden och det minnesvärda ögonblicket. Att förena mina två passioner – flygning och fotografi – har gett mig en chans att se världen ur två distinkta perspektiv. Det är som att ha vingar och en lins samtidigt, och genom dem kan jag fånga stunder som får mitt hjärta att slå snabbare.

Upptäckta Skatter: Min drönare har blivit min trogna följeslagare på resan till okända höjder och outforskade vinklar. Att sväva över dramatiska berg, följa vindlande floder och upptäcka dolda stränder är en sann skattjakt. Varje resa upp i luften är en möjlighet att se världen från en ny synvinkel och dela de platser jag har äran att utforska.

Fångade Ögonblick: Min kamera är mitt förtrogna verktyg när jag fördjupar mig i konsten av fotografi. Genom linsen har jag förmånen att frysa tiden och låsa fast ögonblick som berättar unika historier. Mina foton är mitt sätt att kommunicera och skapa känslor – att väcka en känsla av undran, nostalgi eller fascination.

Välkommen Till Äventyret: Här på min blogg kommer jag att dela med mig av mina mest minnesvärda drönarfilmer och fotografier. Jag kommer att dela med mig av de platser jag har besökt, de ögonblick jag har fångat och de utmaningar jag har övervunnit. Jag hoppas att min passion och mina berättelser kan inspirera dig att också utforska världen från ovan och genom kameralinsen.

Tack för att du är en del av min resa. Låt oss tillsammans dyka in i den spännande världen av drönarfilmning och fotografi. Om du har några frågor, kommentarer eller helt enkelt vill dela dina egna erfarenheter, tveka inte att höra av dig. Vi ses i nästa inlägg, fyllda med äventyr och skönhet från ovan!

Flyg högt och skapa med hjärta,

Kerim